tiistai 6. joulukuuta 2011

Viimeistä luentoviikkoa viedään!

Joulukuuta on eletty kohta viikon verran ja ulkona edelleen melko lämmin ilma. Täytyy todeta, että yöt ovat kyllä viileitä. Tuultakin on viime päivinä ollut ihan riittämiin - se siitä Kalifornian lämmöstä tällä erää! Onhan täällä kyllä vielä asteet selkeästi plussan puolella. Ihmeteltiinkin muuten taannoin paikallisten pukeutumiskulttuuria. Sään viiletessä paikalliset ottavat kyllä hupparit, takit ja pipot ahkeraan käyttöön, mutta sandaaleita osa ei kyllä vaihda lainkaan kunnon kenkiin. Aivan totta, osa kävelee täällä rantasandaaleissa eli ns. flip floppeissa! Jännää, koska samanaikaisesti moni kalifornialainen valittaa kylmästä. Tapansa kullakin…

Tosiaan huomenna olisi itselläni viimeiset varsinaiset luennot yliopistolla. Ihan mukava, että loppu alkaa näkyä horisontissa ainakin koulutehtävien osalta. Kavereiden osalta tilanne on toinen. Tuntuu, että vastahan me tänne tulimme tuntematta ainuttakaan ihmistä. Erkanemme lukuisista syksyn aikana tutuksi tulleista kavereistamme jo ensi viikolla! Tämä tulee olemaan varmasti tietyllä tapaa haikea hetki. Olemme molemmat omilla tahoillamme menossa syömään tms. kämppistemme kanssa viimeisenä iltana. Vaihtolukukauden lähentyessä loppuaan vaihtariporukkamme onkin keskustellut mahdollisesta jälleennäkemisestä ”vanhalla mantereella” ensi kesänä. Nähtäväksi jää, mitä tapahtuu tämän osalta.

Ensi viikko lieneekin sitten kiireinen. Itselleni napsahti oikea ”Black Monday” eli maanantaina olisi tiedossa kolme koetta ja keskiviikko-iltana olisi sitten viimeistä kertaa täällä piirreltävä palloja monivalintakokeisiin. Täytyy myöntää, että maanantain jälkeen voi olla hieman väsynyt olo. Näiden kokeiden lisäksi täytyisi vielä ehtiä väsäämään yhtä kurssia LUT:lle. Petrin koerupeama jakautuu hieman omaani tasaisemmin maanantaista torstaille. Toisaalta hänellä on tiedossa muutamat töiden esitykset ja parin laajahkon casen palautukset. Kun nämä työt ja tentit saadaan valmiiksi, voidaankin sitten sanoa CSUF:lle hyvästit ja lähteä kohti Honolulua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti