perjantai 26. elokuuta 2011

Jäsen P esittäytyy


Kuten Juuso jo edellä mainitsi, on tämän blogin tarkoituksena kertoa syyslukukaudestamme Kaliforniassa, Fullertonin yliopistossa. Yleisön pyynnöstä huolimatta on blogi vihdoin saatu pystyyn ja pyrimme sitä päivittämään ainakin viikoittain.

Itselleni kansainvälisen markkinoinnin lukijana on ulkomaankomennus pakko lusia, ja uskoisin että siihen olisi huonompiakin paikkoja kuin Kalifornia. Suomalainen lumileopardin ihoni tulee luultavasti kärsimään erinäisiä palovammoja tulevan syksyn aikana. Ennen tätä reissua en ollut ikinä istunut edes lentokoneessa,joten pientä vaihtelua on luultavasti luvassa. Jotain matkainnostuksestani kertovat tulomatkalla ottamani 130 kuvaa Finnairin Airbusin siivestä,joilla ajattelin täyttää blogin pari ekaa sivua. Kirotkaahan siinä sitten kun sivu lataa hitaasti :)

Vaihto-oppilassyksyltä odotan monenlaisia kokemuksia, kansainvälisten ihmisten tapaamista ja amerikkalaisen elämäntavan ihastelua ja kauhistelua. Matkailu kuulemma avartaa, toivottavasti muutakin kuin vyötäröä.

P.S. Kirjoitusvirhe blogin osoitteessa menee meikäläisen piikkiin. Toivottavasti syksyn akateemiset suoritukset sujuvat paremmin, muuten ollaan todellakin Lost in Califonia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti